PARTICULIER

Coaching & Counseling voor u als particulier

 

 

Coaching en counseling is ondersteunend bij een wens tot een belangrijke verandering in je persoonlijke en/of zakelijke omgeving. Ik kan je helpen bewust te worden van het waarom je de dingen doet, zoals je ze doet.

 

Je zult ervaren dat ik je inzicht geeft in je beweegredenen wat maakt dat je altijd overkomt wat je overkomt. Dit zorgt ervoor dat je jezelf gaat begrijpen en gaat ontdekken dat je andere keuzes kunt maken.

Counseling geeft vooral wat meer mogelijkheden tot een diepgaander niveau van overtuigingen en de bewustwording wat maakt dat je bent wie je bent.

 

Ik zal vooral naar je luisteren, maar ben niet iemand "tegen wie je aan praat". Integendeel, ik geef je feedback op wat ik je hoor zeggen en zie doen (en wat ik daarbij voel). Ik (ver)oordeel niet, ik heb wel een mening.

 

Alles draait om de bereidheid om naar jezelf te kijken. Het bewust worden van je overtuigingen, waarden & normen zorgen soms al voor de eerste stap, waardoor je anders naar een situatie gaat kijken.

 

Enkele voorbeelden van begeleidingsvragen van particuliere cliënten zijn bijvoorbeeld:

 

Ik wil mijn capaciteiten verder ontwikkelen;
Ik heb nare dingen meegemaakt in het verleden en daar heb ik last van;

Ik wil minder stress ervaren en meer in balans komen;

Ik reageer in situaties anders dan dat ik zou willen doen;

Ik wil leren hoe ik met mijn ziekte en beperkingen omga;

Ik ben onzeker in bepaalde situaties en wil hier verandering in brengen;

Ik dreig ziek te worden en weet niet wat ik hieraan kan doen;

Ik word ontslagen en weet niet wat ik nu in de toekomst wil;

Ik wil nog een stap maken in mijn loopbaan en ik wil weten wat mijn kwaliteiten zijn;

Wij willen werken aan onze relatie.

 

 

Staat je vraag hier niet bij? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Coachen en counselen is vooral maatwerk. In een intakegesprek (vrijblijvend voor ons beiden) wordt besloten of wij iets voor elkaar kunnen betekenen en welke prijs ik hiervoor in rekening breng.